HD Parque Cristóbal: Een eilandavontuur voor iedereen

Ontdek de unieke charmes van Tenerife en Gran Canaria

Leon van Zijl
18 juli 2024

5 minuten

Wanneer je op zoek bent naar een vakantie die zowel ontspanning als avontuur biedt, dan zijn de HD Parque Cristóbal resorts op Tenerife en Gran Canaria de perfecte keuze. Deze twee resorts bieden niet alleen uitstekende faciliteiten en diensten, maar ook de kans om de unieke culturen en landschappen van twee van de meest fascinerende eilanden van de Canarische archipel te ervaren.

HD Parque Cristóbal Tenerife: Een speeltuin voor het hele gezin

In het hart van Playa de Las Américas biedt HD Parque Cristóbal Tenerife een levendige en gezinsvriendelijke omgeving. Het resort is speciaal ontworpen om aan de behoeften van gezinnen te voldoen, met activiteiten en faciliteiten die iedereen zullen bekoren. Van de kinderclub tot de sportfaciliteiten, er is altijd iets te doen voor jong en oud. De bungalows zijn ruim en modern ingericht, waardoor je je direct thuis voelt in dit stukje paradijs.

HD Parque Cristobal Tenerife

Tenerife: het grootste eiland van de Canarische Eilanden, staat bekend als het ‘eiland van de eeuwige lente’ vanwege zijn aangename klimaat het hele jaar door. Het eiland is een paradijs voor natuurliefhebbers, met de indrukwekkende vulkaan El Teide die majestueus boven het landschap uittorent. De diversiteit aan landschappen, van weelderige bossen tot zwarte zandstranden, maakt Tenerife tot een bestemming met eindeloze mogelijkheden voor ontdekking en avontuur.

HD Parque Cristóbal Gran Canaria: Een toevluchtsoord voor rustzoekers

Op Gran Canaria biedt HD Parque Cristóbal een serene en luxueuze ervaring. Het resort is de ideale plek voor diegenen die op zoek zijn naar rust en ontspanning. De bungalows zijn ontworpen met oog voor privacy en comfort, en het resort biedt een scala aan wellness- en ontspanningsfaciliteiten. Of je nu wilt genieten van een massage in de spa of wilt ontspannen bij het zwembad, HD Parque Cristóbal Gran Canaria biedt een rustige omgeving waar je kunt ontsnappen aan de dagelijkse drukte.

HD Parque Cristobal Gran Canaria

Gran Canaria: het wordt vaak beschreven als een ‘continent in miniatuur’ vanwege de verbazingwekkende variëteit aan landschappen en klimaten. Van de duinen van Maspalomas tot de groene ravijnen en pittoreske dorpjes, Gran Canaria biedt een rijke tapestry van ervaringen. Het eiland is ook rijk aan cultuur, met een bruisend nachtleven, traditionele festivals en heerlijke gastronomie die bezoekers uitnodigt om de lokale levensstijl te omarmen.

Waarom? Daarom!

  • Eilandkeuken: Smaken van Tenerife en Gran Canaria
    • Proef de lokale keuken in de restaurants van HD Parque Cristóbal, waar traditionele gerechten en moderne culinaire creaties samenkomen. Van verse zeevruchten tot hartige tapas, elke maaltijd is een avontuur voor je smaakpapillen.
  • Actief ontspannen: Sport en wellness 
    • Of je nu kiest voor een yogasessie bij zonsopgang of een tenniswedstrijd in de middag, de sportfaciliteiten van HD Parque Cristóbal bieden voor elk wat wils. Na de activiteiten kun je ontspannen in de spa met een massage of een verfrissende duik in het zwembad.
  • Kinderparadijs: Plezier voor de kleintjes
    • De kinderclubs op beide locaties zijn een droom voor elk kind. Met een scala aan spelletjes, activiteiten en kindvriendelijke zwembaden, kunnen ouders gerust zijn terwijl hun kinderen de tijd van hun leven hebben.
  • Natuur en cultuur: Verrijk je vakantie
    • Verken de rijke cultuur en de adembenemende natuur van de Canarische Eilanden. HD Parque Cristóbal organiseert excursies die je meenemen naar de mooiste plekjes en je inzicht geven in de lokale tradities.

Twee eilanden, één naadloze ervaring

Ontdek de synergie van Tenerife en Gran Canaria bij HD Parque Cristóbal. Waar je ook verblijft, je zult de essentie van beide eilanden voelen. Geniet van de dynamiek van Tenerife met zijn levendige nachtleven en de rust van Gran Canaria met zijn adembenemende natuur. Beide resorts bieden een scala aan activiteiten die zijn afgestemd op elke voorkeur, van ontspannende spa-behandelingen tot opwindende watersporten. Het is de perfecte manier om de diversiteit van de Canarische Eilanden te ervaren, allemaal binnen het comfort van één resort.

Lees ook de andere blogs over accommodaties

Je vragen over de accommodatie beantwoord

Wat is HD Parque Cristóbal?

HD Parque Cristóbal is een keten van gezinsvriendelijke resorts met locaties op zowel Gran Canaria (Playa del Inglés) als Tenerife (Playa de las Américas), twee van de meest populaire toeristische bestemmingen in de Canarische Eilanden, Spanje. Beide resorts bieden een scala aan bungalows die zijn ontworpen om een ontspannen, comfortabele en zorgeloze vakantie-ervaring te bieden, vooral voor gezinnen met kinderen.

Waar ligt het resort?

De HD Parque Cristóbal resorts bevinden zich op twee verschillende eilanden van de Canarische Eilanden:

Gran Canaria (Playa del Inglés): Dit resort ligt in Playa del Inglés, een van de grootste en bekendste toeristische gebieden op Gran Canaria. Playa del Inglés staat bekend om zijn lange zandstranden, heldere wateren, en een bruisende boulevard vol winkels, restaurants, bars, en nachtclubs.

Tenerife (Playa de las Américas): Het HD Parque Cristóbal resort op Tenerife ligt in Playa de las Américas, een populaire badplaats in het zuiden van Tenerife. Dit gebied staat bekend om zijn zonnige klimaat het hele jaar door, levendige stranden, en een breed scala aan recreatieve voorzieningen, zoals winkelcentra, uitgaansgelegenheden en waterparken.

Wat zijn de in- en uitchecktijden?

Voor beide HD Parque Cristóbal resorts op Gran Canaria en Tenerife gelden dezelfde in- en uitchecktijden. Gasten kunnen inchecken vanaf 14:00 uur. Dit geeft hen ruim de tijd om zich te vestigen, de faciliteiten te verkennen en meteen te genieten van de voorzieningen van het resort. Het uitchecken is voor 12:00 uur

Is HD Parque Cristóbal geschikt voor gezinnen?

Ja, beide HD Parque Cristóbal resorts zijn uitermate geschikt voor gezinnen en bieden uitgebreide faciliteiten en activiteiten die speciaal zijn ontworpen voor kinderen en gezinnen. Beide resorts beschikken over kinderclubs die zijn aangepast aan verschillende leeftijdsgroepen. Voor de jongere kinderen zijn er kinderzwembaden met glijbanen en waterattracties die zorgen voor eindeloos speelplezier. Voor oudere kinderen en tieners zijn er sportvelden, zoals tennis- en voetbalvelden, en er worden verschillende sporttoernooien en activiteiten georganiseerd. Daarnaast bieden de resorts avondentertainment met shows, live muziek en dansvoorstellingen die zijn afgestemd op zowel kinderen als volwassenen, waardoor er altijd iets te doen is voor het hele gezin.

Is er WiFi beschikbaar?

Ja, in beide HD Parque Cristóbal resorts is er gratis WiFi beschikbaar in alle bungalows, gemeenschappelijke ruimtes en zelfs rondom de zwembaden.

Hoe ver is het van het strand af?

De afstand van de HD Parque Cristóbal resorts tot het strand varieert per locatie:

Gran Canaria (Playa del Inglés): Het resort ligt op ongeveer 1,5 kilometer van het strand van Playa del Inglés.

Tenerife (Playa de las Américas): Het resort op Tenerife ligt op een soortgelijke afstand van de stranden van Playa de las Américas en Los Cristianos.

Biedt HD Parque Cristóbal vervoer naar het strand aan?

Ja, beide HD Parque Cristóbal resorts bieden een gratis pendeldienst naar de dichtstbijzijnde stranden voor hun gasten.

SNEL NAAR

MEER Spanje
Wat te doen op Mallorca? Met 5 tips
Wat te doen op Gran Canaria? Met 5 tips
5 tips om te doen rond Playa de Las Americas
Wat te doen op Tenerife? Met 5 tips

Blader verder

De cultuur van Kaapverdië

Top 10 bestemmingen voor een zomervakantie

De 5 mooiste roadtrips ter wereld

Wat is er te doen in Praag?

Dit zijn de 15 mooiste steden in Duitsland!

Aanbod in Groot-Brittannië

5 tips om te doen rond Playa de Las Americas

Mar Y Sol Spa & Sport Hotel

Rolstoeltoegankelijkheid in Azië: landen en bestemmingen

Wat is er te doen in Marmaris?