Dolphin Suites en Wellness

Ontspan en geniet in het paradijs

Renate
21 augustus 2024

5 minuten

Dolphin Suites & Wellness op Curaçao biedt een unieke combinatie van luxe en toegankelijkheid, perfect voor reizigers met een mobiliteitsbeperking. Geniet van de prachtige omgeving en de uitstekende faciliteiten die uw verblijf onvergetelijk maken. Of je nou op zoek bent naar rust of avontuur, deze accommodatie heeft alles wat je nodig heeft voor een geslaagde vakantie. De warme gastvrijheid van het personeel draagt bij aan een zorgeloos en comfortabel verblijf. Je zult je meteen thuis voelen in deze serene omgeving.

Een ideale locatie

Dolphin Suites & Wellness is centraal gelegen in het levendige Willemstad, op slechts een steenworp afstand van Sea Aquarium Beach. Het hotel ligt dicht bij diverse restaurants, strandbars en winkels, waardoor je gemakkelijk kunt genieten van lokale voorzieningen en het bruisende nachtleven. De nabijheid van het Dolphin Therapy Center en Mambo Beach Boulevard biedt tal van activiteiten en entertainmentmogelijkheden voor alle leeftijden. Hierdoor is er altijd iets te beleven, ongeacht je interesses. In verblijf in Dolphin Suites Mambo maakt het ook eenvoudig om de historische en culturele bezienswaardigheden van Curaçao te verkennen, zoals de kleurrijke wijk Punda en het beroemde Willemstad’s drijvende markt.

Over Dolphin Suites

Het beach hotel op Curaçao is volledig rolstoeltoegankelijk en biedt verschillende kamertypes, van standaardkamers tot ruime suites en appartementen. De tropische binnentuin en het zoutwaterzwembad met tillift bieden extra ontspanningsmogelijkheden voor gasten van alle leeftijden. Het hotel biedt een ontbijtarrangement in hun eigen restaurant Reefs Curaçao en er zijn diverse eetgelegenheden in de buurt voor een gevarieerde culinaire ervaring. Hierdoor kun je elke dag iets nieuws proberen en genieten van de lokale keuken. Daarnaast biedt het hotel gratis WiFi, een 24-uursreceptie en een conciërgeservice om aan al je wensen te voldoen.

Over Curaçao: Curaçao is een tropisch eiland in de Caribische Zee, bekend om zijn prachtige stranden en kleurrijke architectuur. Het eiland heeft het hele jaar door een warm klimaat, ideaal voor zonaanbidders. Met zijn rijke cultuur en geschiedenis biedt Curaçao een breed scala aan activiteiten voor iedereen. Bezoek de indrukwekkende grotten van Hato, maak een wandeling door het Christoffelpark of geniet van een dagje strand aan de rustige baaien van het eiland.

Accommodaties

De kamers van Dolphin Suites zijn ontworpen met oog voor toegankelijkheid en comfort. De studio’s en appartementen zijn voorzien van een keuken, airconditioning en moderne gemakken voor een comfortabel verblijf. De suites bieden extra ruimte en luxe voorzieningen, ideaal voor een langdurig verblijf of voor gezinnen. Of je nu reist met je partner, familie of vrienden, er is altijd een geschikte optie voor je behoeften. De kamers zijn smaakvol ingericht met moderne meubels en bieden een rustige omgeving voor een goede nachtrust.

Faciliteiten en hulpmiddelen

Het hotel biedt diverse hulpmiddelen zoals douchestoelen, hoog-laag bedden en elektrische rolstoelen. Daarnaast zijn er rolstoelaangepaste transportdiensten beschikbaar en kun je genieten van aangepaste duikactiviteiten, ideaal voor een avontuurlijke vakantie. Medische zorg en therapeutische diensten zijn ook toegankelijk voor gasten, wat bijdraagt aan een zorgeloze en ontspannen vakantie. Het hotel biedt tevens een zwembad met een tillift, waardoor iedereen kan genieten van een verfrissende duik.

Excursies en activiteiten

Curaçao biedt een breed scala aan excursies die toegankelijk zijn voor mensen met een mobiliteitsbeperking. Geniet van boottochten, snorkelavonturen en het verkennen van historische stadjes vol kleurrijke architectuur. Het eiland staat bekend om zijn prachtige onderwaterwereld en rijke cultuur, waardoor er altijd iets te beleven valt. Van rustige stranddagen tot spannende avonturen, Curaçao heeft het allemaal. Bezoek het Sea Aquarium voor een interactief avontuur of maak een jeeptour door het ruige landschap van het eiland.

Reis essentials

Reizen naar Curaçao vanuit Nederland duurt ongeveer 9 uur met een directe vlucht. Er is een tijdsverschil van 5 uur in de winter en 6 uur in de zomer, wat eenvoudig te overbruggen is. De officiële talen zijn Nederlands en Papiamento, en de valuta is de Antilliaanse gulden. Zorg ervoor dat je paspoort geldig is tot na je verblijf en controleer de laatste reisadviezen voor vertrek. Amerikaanse dollars worden ook vaak geaccepteerd, wat betalingen eenvoudig maakt. Curaçao heeft een uitstekend openbaar vervoerssysteem, en autoverhuur is ook beschikbaar voor diegenen die het eiland verder willen verkennen.

Dolphin Suites & Wellness biedt een perfecte combinatie van comfort en toegankelijkheid, waardoor het een ideale keuze is voor een zorgeloze vakantie op Curaçao. Boek nu je verblijf en ontdek de schoonheid en gastvrijheid van dit tropische paradijs. Geniet van de uitstekende faciliteiten en de warme gastvrijheid, en maak van je vakantie een onvergetelijke ervaring. Ontdek waarom zoveel gasten keer op keer terugkeren naar dit bijzondere hotel.

Lees ook de andere blogs over accommodaties

Veelgestelde vragen over het verblijf

Wat is Dolphin Suites en Wellness?

Het is een luxe boetiekhotel gelegen in Willemstad, de hoofdstad van Curaçao. Dit hotel biedt een unieke combinatie van comfort, wellness, en toegankelijkheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor gasten die op zoek zijn naar een ontspannende vakantie met hoogwaardige faciliteiten. Het hotel richt zich vooral op het bieden van een gastvrije en inclusieve omgeving voor alle gasten, inclusief die met speciale behoeften.

Waar ligt het hotel?

Dolphin Suites en Wellness ligt in de wijk Pietermaai in Willemstad, Curaçao, een bruisend en charmant deel van de hoofdstad dat bekend staat om zijn historische architectuur en levendige culturele scène. Het hotel is strategisch gelegen op slechts enkele minuten van enkele van de populairste toeristische attracties van het eiland, zoals Mambo Beach Boulevard en het Curaçao Sea Aquarium. Mambo Beach Boulevard is een levendig winkel- en eetgebied aan het strand, waar bezoekers kunnen genieten van een verscheidenheid aan restaurants, winkels en bars met uitzicht op de oceaan.

Wat maakt Dolphin Suites geschikt voor mensen met speciale behoeften?

Dolphin Suites en Wellness is speciaal ontworpen om toegankelijkheid en gemak te bieden voor gasten met speciale behoeften, waardoor het zich onderscheidt als een unieke accommodatie in Curaçao. Het hotel is volledig rolstoeltoegankelijk en biedt een breed scala aan aangepaste faciliteiten om een comfortabel verblijf voor alle gasten te garanderen.

Hoe ver is van het strand af?

Het hotel ligt op een gunstige locatie, op slechts 200 meter van het beroemde Mambo Beach, een van de populairste stranden van Curaçao. Deze korte afstand maakt het mogelijk voor gasten om in slechts enkele minuten te voet van het hotel naar het strand te gaan, wat bijdraagt aan het gemak en de aantrekkelijkheid van het hotel.

Wat voor activiteiten zijn er te doen in de buurt van het hotel?

Er zijn tal van activiteiten te doen in de buurt van Dolphin Suites en Wellness. Een van de meest populaire activiteiten is snorkelen en duiken in de koraalrijke wateren van Curaçao. Het nabijgelegen Curaçao Sea Aquarium biedt de unieke ervaring om te zwemmen met dolfijnen, wat een hoogtepunt is voor veel bezoekers. Mambo Beach Boulevard biedt mogelijkheden voor winkelen, dineren en genieten van het nachtleven, met tal van restaurants, bars en boetieks.

Wat zijn de in- en uitchecktijden?

Inchecken kan vanaf 15:00 uur en uitchecken moet voor 11:00 uur.

Is er gratis WiFi beschikbaar?

Ja, Dolphin Suites en Wellness biedt gratis WiFi voor al zijn gasten in het hele hotel, inclusief de kamers, gemeenschappelijke ruimtes en het zwembadgedeelte.

SNEL NAAR

MEER Nederlandse Antillen
De verschillen tussen Nederland en Curaçao
10 redenen waarom je naar de Nederlandse Antillen wil

Blader verder

C&A Apartments op Cyprus

Wat te doen op Mallorca? Met 5 tips

Wat is er te doen in Praag?

Wat te doen in Ibiza-Stad? Met 5 tips

Villa Zafarraya

Activiteiten voor je bezoek in Amsterdam

Wat te doen op Gran Canaria? Met 5 tips

Wat is er te doen in Marmaris?

De beste stedentrips voor een budget

Rolstoeltoegankelijke activiteiten in Rome