Guesthouse de Eland

Ontdek de onvergetelijke ervaringen van Zweeds Lapland

Renate
21 augustus 2024

5 minuten

Ervaar de betoverende schoonheid van Zweeds Lapland bij Guesthouse de Eland. Dit gastvrije guesthouse biedt alles wat nodig is voor een comfortabele en toegankelijke vakantie voor reizigers met een mobiliteitsbeperking. Geniet van de serene omgeving en de uitstekende faciliteiten die speciaal zijn ontworpen voor een onvergetelijke ervaring. Het vriendelijke personeel zorgt ervoor dat je verblijf zorgeloos en aangenaam is, zodat je volop kunt genieten van uw vakantie in deze prachtige regio.

Schilderachtige ligging

Guesthouse de Eland ligt in het charmante dorpje Övertorneå, aan de oever van de rivier de Torne Älv. Dit idyllische plekje in Zweeds Lapland biedt een rustige en schilderachtige omgeving, perfect voor natuurliefhebbers en avonturiers. Het gebied staat bekend om zijn adembenemende landschap, met uitgestrekte bossen, meren en de beroemde Posbank. De nabijheid van het centrum van Övertorneå biedt gemakkelijke toegang tot winkels en restaurants, waardoor je verblijf nog comfortabeler wordt. Of je nu wilt wandelen, vissen of gewoon wilt genieten van de rust, deze locatie heeft het allemaal. In de winter biedt het gebied spectaculaire uitzichten op het noorderlicht, terwijl de zomer perfect is voor middernachtzon-ervaringen.

Comfortabele accommodatie

Guesthouse de Eland biedt twee rolstoelaangepaste appartementen, elk met een eigen ingang en volledig uitgeruste keuken. De appartementen zijn ontworpen met aandacht voor detail en comfort, waardoor ze perfect zijn voor gasten met mobiliteitsbeperkingen. Elk appartement beschikt over ruime slaapkamers, moderne badkamers en een gezellige woonkamer met open haard. De gemeenschappelijke buitenruimte omvat een terras, een saunahuisje en een hottub, ideaal voor ontspanning na een dag vol avontuur. Beddengoed, handdoeken, wifi en schoonmaak zijn inbegrepen, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Bovendien zijn de appartementen voorzien van alle moderne gemakken zoals een vaatwasser, oven en een flatscreen-tv voor een extra comfortabel verblijf.

Over Zweeds Lapland: Zweeds Lapland is een regio vol natuurlijke wonderen, van uitgestrekte bossen en kristalheldere meren tot het magische noorderlicht. Het gebied biedt tal van avontuurlijke activiteiten, zoals huskytochten, sneeuwscootertochten en ontmoetingen met rendieren. Het is een ideale bestemming voor natuurliefhebbers en avonturiers die op zoek zijn naar unieke ervaringen.

Gezellige kamers en appartementen

De kamers van Guesthouse de Eland zijn ruim en comfortabel, met een prachtig uitzicht op de omliggende natuur. Het grote appartement biedt plaats aan 4 tot 5 personen en beschikt over een volledig uitgeruste keuken, een ruime woonkamer en een rolstoelaangepaste badkamer. Het kleinere appartement heeft een eigen veranda met uitzicht op de rivier en biedt plaats aan maximaal 4 personen. Beide appartementen zijn voorzien van moderne gemakken zoals airconditioning, gratis wifi en verstelbare bedden, waardoor je verblijf zo comfortabel mogelijk wordt. De stijlvolle inrichting en het gebruik van natuurlijke materialen zorgen voor een warme en uitnodigende sfeer, perfect om te ontspannen na een dag vol avontuur in de natuur.

Toegankelijke faciliteiten

Guesthouse de Eland biedt diverse hulpmiddelen voor gasten met een mobiliteitsbeperking. Er zijn hulpmiddelen te huur zoals douchestoelen, handbewogen rolstoelen en toiletverhogers. Daarnaast biedt het guesthouse rolstoelaangepaste transportdiensten en toegang tot medische zorg en therapeutische diensten. Dit alles draagt bij aan een zorgeloos en comfortabel verblijf voor alle gasten. De uitgebreide faciliteiten zorgen ervoor dat iedereen kan genieten van een zorgeloze vakantie, zonder zich zorgen te maken over toegankelijkheid. Bovendien zijn er aangepaste excursies en activiteiten beschikbaar, zodat je optimaal kunt genieten van alles wat Zweeds Lapland te bieden heeft.

Reisinformatie

De reistijd naar Övertorneå, Zweeds Lapland, vanuit Nederland bedraagt ongeveer 6 uur, inclusief een overstap. Er is geen tijdsverschil met Nederland, de officiële taal is Zweeds en de valuta is de Zweedse kroon. Voor reizen naar Zweden zijn geen specifieke vaccinaties vereist, maar het is altijd raadzaam om de actuele reisadviezen te controleren. Je paspoort moet geldig zijn tot en met de dag van terugkomst om problemen te voorkomen. Het is ook handig om te weten dat Engels veel gesproken wordt in Zweden, wat communicatie vergemakkelijkt voor internationale reizigers.

Guesthouse de Eland biedt een perfecte combinatie van comfort, toegankelijkheid en avontuur in het prachtige Zweeds Lapland. Of je nu op zoek bent naar een rustige vakantie om te ontspannen of een actieve vakantie vol avontuur, deze accommodatie heeft alles wat je nodig heeft voor een onvergetelijk verblijf. Boek je reis vandaag nog en ervaar de magie van Zweeds Lapland vanuit deze unieke en gastvrije locatie. Laat je betoveren door de schoonheid van de natuur en de warme gastvrijheid van Guesthouse de Eland.

Lees ook de andere blogs over accommodaties

Antwoorden op veelgestelde vragen over dit hotel

Wat is Guesthouse de Eland?

Het is een charmante bed & breakfast, gelegen in het hart van Zweeds Lapland in het dorp Övertorneå. Het guesthouse biedt een intieme en rustige accommodatie voor reizigers die de serene en ongerepte wildernis van Lapland willen verkennen. Het is een familiebedrijf dat bekend staat om zijn gastvrijheid, persoonlijke service en huiselijke sfeer.

Waar ligt het hotel?

Guesthouse De Eland ligt in Övertorneå, een klein en pittoresk dorpje in het noorden van Zweden, nabij de grens met Finland. Het is gelegen in de regio Norrbotten, bekend om zijn uitgestrekte natuurgebieden, rijke fauna en prachtige rivier de Torne, die door het landschap slingert. De omgeving is een paradijs voor natuurliefhebbers, met eindeloze bossen, glinsterende meren, en bergen die uitnodigen tot avonturen zoals wandelen, vissen, kajakken en wildspotten.

Wat zijn de in- en uitchecktijden?

Bij Guesthouse De Eland kunnen gasten inchecken vanaf 15:00 uur, waardoor ze genoeg tijd hebben om aan te komen, zich te settelen en de omgeving te verkennen. Uitchecken moet voor 11:00 uur, wat voldoende ruimte biedt om rustig te ontbijten en nog even van de omgeving te genieten.

Is er parkeergelegenheid?

Ja, Guesthouse De Eland biedt gratis parkeergelegenheid voor zijn gasten. Dit is bijzonder handig voor diegenen die met de auto reizen, vooral gezien de afgelegen ligging in het noorden van Zweden.

Biedt Guesthouse De Eland ontbijt aan?

Ja, een vers bereid ontbijt is inbegrepen in het verblijf bij Guesthouse De Eland. Het ontbijt bestaat uit een verscheidenheid aan lokale en biologische producten, zoals versgebakken brood, zelfgemaakte jam, vleeswaren, kazen, en lokaal geteelde groenten en fruit. Het guesthouse hecht veel waarde aan duurzaamheid en het gebruik van lokale ingrediënten, wat bijdraagt aan de authentieke en gezonde ervaring van het verblijf.

Wat zijn de mogelijkheden voor winteractiviteiten bij Guesthouse De Eland?

In de wintermaanden biedt Guesthouse De Eland een breed scala aan opwindende activiteiten. Gasten kunnen deelnemen aan sneeuwscootertochten door de besneeuwde bossen, husky-safari’s waarbij ze door ervaren gidsen worden begeleid, sneeuwschoenwandelen over bevroren meren, en ijsvissen in de helderblauwe bevroren wateren. Een van de hoogtepunten is het bekijken van het noorderlicht.

Is er WiFi beschikbaar?

Ja, er is gratis WiFi beschikbaar in het hele guesthouse.

SNEL NAAR

MEER Zweden
Bezoek deze 5 steden in Zweden

Blader verder

Aanbod in Groot-Brittannië

De cultuur en gebruiken van de Thaise mensen

Een weekend in Antwerpen: 5 dingen om te doen of zien

Aangepaste accommodaties in het mooie Griekenland

Rolstoeltoegankelijke activiteiten in Rome

De 5 mooiste plekken in Turkije

De cultuur van Kaapverdië

De mooiste eilanden in Griekenland

De beste skigebieden in Oostenrijk

Rolstoeltoegankelijkheid in Azië: landen en bestemmingen