Boutique Hotel Beekhuizen

Genieten van comfort en natuur

Renate
21 augustus 2024

5 minuten

Boutique Hotel Beekhuizen biedt een harmonieuze mix van luxe en natuur, ideaal voor reizigers met een mobiliteitsbeperking. Gelegen in de prachtige Veluwe, zorgt het hotel voor een onvergetelijke en toegankelijke vakantie-ervaring. De unieke locatie en de uitstekende faciliteiten maken het Boutique Hotel Beekhuizen een perfecte bestemming voor een ontspannen verblijf midden in de natuur.

Prachtige locatie in de Veluwe

Boutique Hotel Beekhuizen bevindt zich in Velp, aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom. Deze locatie biedt een rustige en schilderachtige omgeving, perfect voor wandelingen en natuurverkenning. De nabijheid van Arnhem, slechts 20 minuten rijden, geeft gemakkelijke toegang tot stedelijke voorzieningen en culturele bezienswaardigheden. Gasten kunnen genieten van de rust van de natuur en de levendigheid van de stad. De Veluwe zelf is een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, bekend om zijn uitgestrekte bossen, heidevelden en diverse fauna.

Luxe accommodatie

Het hotel beschikt over 21 (junior) suites en lodges, verspreid over het hoofdgebouw en het poortgebouw. Elke kamer is stijlvol ingericht met oog voor detail en comfort. De rolstoelaangepaste kamers zijn voorzien van moderne gemakken zoals een onderrijdbare wastafel, een regendouche met zitje, en extra brede deuren. De tropische binnentuin en het zoutwaterzwembad met tillift bieden extra ontspanningsmogelijkheden. Gasten kunnen elke ochtend genieten van een heerlijk ontbijt in het sfeervolle Bakhuis, waar lokale en biologische producten worden geserveerd. Bovendien kunnen gasten genieten van een avondje barbecueën in de prachtige tuin van het hotel.

Comfortabele kamers

De kamers en suites van Boutique Hotel Beekhuizen zijn ruim en bieden een prachtig uitzicht op de natuur. De rolstoelaangepaste junior suite heeft een privé-terras met uitzicht op de binnentuin, een onderrijdbare wastafel en een regendouche met zitje. Verder is er een boxspringbed, een keukenblok met koffie- en theefaciliteiten en moderne voorzieningen zoals airconditioning en gratis WiFi. De kamers zijn ontworpen om een gevoel van rust en luxe te bieden, ideaal voor een ontspannen verblijf. De inrichting is modern en stijlvol, met veel aandacht voor detail en comfort.

Toegankelijke faciliteiten

Het hotel biedt diverse hulpmiddelen voor gasten met een mobiliteitsbeperking. Je kunt gebruik maken van douchestoelen, handbewogen rolstoelen en toiletverhogers. Daarnaast zijn er rolstoelaangepaste transportdiensten en toegang tot medische zorg en therapeutische diensten beschikbaar. De uitgebreide faciliteiten zorgen ervoor dat iedereen kan genieten van een zorgeloze vakantie, zonder zorgen over toegankelijkheid. Het hotel biedt ook een zwembad met tillift en een volledig toegankelijke tropische binnentuin, ideaal voor ontspanning.

Lokale activiteiten en bezienswaardigheden

Gelderland biedt een breed scala aan activiteiten en bezienswaardigheden die toegankelijk zijn voor mensen met een mobiliteitsbeperking. Bezoek het Kröller-Müller Museum, maak een wandeling door de Veluwe of ontdek de historische steden Arnhem en Nijmegen. De regio staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid en rijke culturele erfgoed, waardoor er altijd iets te beleven is. Daarnaast kun je genieten van fietstochten door het prachtige landschap of deelnemen aan wildsafari’s in de Veluwe. De regio biedt ook diverse festivals en evenementen gedurende het jaar, waardoor je verblijf nog specialer wordt.

Reisinformatie

Boutique Hotel Beekhuizen is goed bereikbaar vanuit heel Nederland. Er is geen tijdsverschil, de officiële taal is Nederlands en de valuta is de euro. Uw paspoort moet geldig zijn tot de dag van terugkomst, en er zijn geen verplichte vaccinaties nodig voor een verblijf. Het is raadzaam om de actuele reisadviezen te controleren voor vertrek. Het hotel biedt gratis parkeergelegenheid en is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer, wat het een ideale bestemming maakt voor binnenlandse en buitenlandse reizigers. Bovendien biedt de locatie nabijheid tot diverse luchthavens, waardoor internationale reizigers eenvoudig toegang hebben.

Boutique Hotel Beekhuizen biedt een unieke combinatie van luxe, comfort en toegankelijkheid. Of u nu wilt ontspannen in de natuur of de culturele rijkdom van Gelderland wilt verkennen, deze accommodatie is de perfecte keuze voor een onvergetelijk verblijf. Boek vandaag nog uw verblijf en ervaar zelf de gastvrijheid en schoonheid van deze unieke locatie. Geniet van de serene omgeving en de uitstekende faciliteiten die het hotel te bieden heeft, en maak van uw vakantie een bijzondere ervaring. De combinatie van luxe en natuur maakt Boutique Hotel Beekhuizen een ideale bestemming voor iedereen.

Lees ook de andere blogs over accommodaties

Veelgestelde vragen over de accommodatie

Wat voor soort accommodatie is Boutique Hotel Beekhuizen?

Het is een kleinschalig, luxueus hotel dat bekend staat om zijn rustieke charme en unieke ligging in de prachtige natuurlijke omgeving van het Veluwse natuurgebied. Dit hotel biedt een exclusieve ervaring, waar rust, comfort en natuur samenkomen.

Waar ligt het hotel?

Het hotel ligt in een schilderachtige omgeving nabij Velp, in het hart van het Nationaal Park Veluwezoom, een van de oudste nationale parken in Nederland. Het ligt op slechts ongeveer 10 kilometer van de stad Arnhem, wat het gemakkelijk bereikbaar maakt voor zowel binnenlandse als internationale reizigers.

Wat voor kamers zijn er beschikbaar?

Het hotel biedt een verscheidenheid aan luxe kamertypes, waaronder Suites, Lodges en Junior Suites, die elk zijn ontworpen om comfort, stijl en een gevoel van verbondenheid met de natuur te bieden. De kamers variëren in grootte en faciliteiten, zodat ze kunnen voldoen aan de verschillende behoeften en voorkeuren van de gasten. De Suites zijn ruim en bieden vaak een apart zitgedeelte en een panoramisch uitzicht op de omliggende natuur.

Heeft Boutique Hotel Beekhuizen een restaurant?

Ja, Boutique Hotel Beekhuizen beschikt over een eigen bistro genaamd “Bistro Beekhuizen,” waar gasten kunnen genieten van een culinaire ervaring in een sfeervolle omgeving. De bistro richt zich op het aanbieden van ontbijt, lunch en diner, waarbij de nadruk ligt op lokale en seizoensgebonden producten. De sfeer van de bistro, samen met de persoonlijke service, maakt het een perfecte aanvulling op de luxe ervaring van het hotel.

Wat zijn de in- en uitchecktijden?

Inchecken bij Boutique Hotel Beekhuizen is mogelijk vanaf 15:00 uur, wat gasten voldoende tijd geeft om hun reis te plannen en zich comfortabel te installeren in hun kamer. Uitchecken dient voor 11:00 uur te gebeuren, zodat de kamers tijdig kunnen worden schoongemaakt en voorbereid voor de volgende gasten.

Is er parkeergelegenheid?

Ja, Boutique Hotel Beekhuizen biedt gratis parkeergelegenheid aan voor al zijn gasten. Dit is een groot voordeel voor diegenen die met de auto komen, aangezien het hotel zich in een natuurgebied bevindt waar het vaak moeilijk kan zijn om parkeergelegenheid te vinden.

Is er WiFi beschikbaar?

Ja, gratis WiFi is beschikbaar in het hele hotel, zodat gasten altijd verbonden kunnen blijven, of ze nu willen werken, hun reisplannen willen delen, of willen ontspannen met online entertainment. De WiFi-service is eenvoudig toegankelijk zonder ingewikkelde inlogprocedures, wat bijdraagt aan het comfort en gemak dat het hotel biedt.

SNEL NAAR

MEER Nederland
Activiteiten voor je bezoek in Amsterdam

Blader verder

De cultuur en gebruiken van de Thaise mensen

Mar Y Sol Spa & Sport Hotel

Wat te doen en te zien in Lissabon?

Activiteiten voor je bezoek in Amsterdam

Wat te doen in Ibiza-Stad? Met 5 tips

De beste stedentrips voor een budget

Wat is er te doen in Marmaris?

5 tips voor de mooie stad Kopenhagen

De beste reistips voor New York

Top 10 bestemmingen voor een zomervakantie