C&A Apartments op Cyprus

Ontdek de ideale toegankelijke bestemming

Renate
17 juli 2024

5 minuten

Ervaar de schoonheid van Cyprus met comfort en gemak bij C&A Apartments, een perfecte bestemming voor reizigers met mobiliteitsproblemen. Deze serene accommodatie biedt alles wat nodig is voor een onvergetelijke en zorgeloze vakantie.

Rustige ligging

Gelegen in het pittoreske stadje Polis, liggen de C&A Apartments op slechts een korte wandeling van het strand en lokale voorzieningen. Het gebied staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid en biedt rustige omgevingen en gemakkelijke toegang tot essentiële diensten en bezienswaardigheden, waardoor het een ideale plek is voor rolstoeltoegankelijk reizen. Polis zelf biedt charmante tavernes, gezellige cafés en een schilderachtige haven waar je verse zeevruchten kunt proeven. De nabijgelegen Akamas Peninsula National Park biedt wandelpaden en uitzichten die je niet wilt missen. Daarnaast zijn er diverse culturele bezienswaardigheden zoals het archeologisch museum en de middeleeuwse baden.

Een gastvrij verblijf

C&A Apartments staat bekend om het bieden van een warme en gastvrije omgeving. Het complex is ontworpen met toegankelijkheid in gedachten en beschikt over hellingbanen, brede deuropeningen en andere noodzakelijke voorzieningen om een comfortabel verblijf voor alle gasten te garanderen. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om te helpen met eventuele behoeften of speciale vereisten. Ze kunnen ook advies geven over lokale bezienswaardigheden, restaurants en activiteiten die toegankelijk zijn voor mensen met een beperking. Bovendien organiseren ze regelmatig sociale evenementen en excursies die geschikt zijn voor alle gasten, waardoor iedereen zich welkom en betrokken voelt.

Over Cyprus: Cyprus is een betoverend eiland gelegen in het oostelijke deel van de Middellandse Zee, en het is de derde grootste en meest bevolkte eilandstaat in de regio, na Sicilië en Sardinië. Dit schitterende eiland is beroemd om zijn rijke en gevarieerde geschiedenis. Cyprus biedt ook een levendige en veelzijdige cultuur die zich uit in zijn muziek, dans, kunst en traditionele keuken.

Cyprus staat ook bekend om zijn adembenemende kustlijnen en schitterende stranden, variërend van afgelegen baaien met kristalhelder turquoise water tot bruisende stranden met gouden zand en levendige strandbars. Stranden zoals Fig Tree Bay in Protaras, Nissi Beach in Ayia Napa, en Coral Bay bij Paphos trekken jaarlijks duizenden bezoekers die genieten van de zon, het warme zeewater, en de talrijke watersportmogelijkheden zoals duiken, snorkelen, parasailen en windsurfen.

Comfortabele accommodaties

De appartementen in C&A Apartments op Cyprus zelf zijn ruim en goed uitgerust, met alle voorzieningen die nodig zijn voor een comfortabel verblijf. Elke unit beschikt over een volledig toegankelijke badkamer, een kitchenette en een gezellige woonkamer. Gasten kunnen genieten terwijl ze zich thuis voelen in deze charmante omgeving. Daarnaast zijn er privébalkons of terrassen waar je kunt ontspannen en genieten van het uitzicht op de omliggende tuinen of de zee. De appartementen zijn smaakvol ingericht en voorzien van airconditioning en gratis Wi-Fi. Verder biedt het complex een wekelijkse schoonmaakdienst en een was faciliteit om het verblijf nog aangenamer te maken.

Toegankelijke faciliteiten

C&A Apartments doet er alles aan om tegemoet te komen aan gasten met een beperking. Het pand biedt een scala aan toegankelijke faciliteiten, waaronder een zwembad met een tillift, de mogelijkheid om hulpmiddelen te huren, en toegankelijke transportopties. Dit zorgt ervoor dat alle gasten optimaal kunnen genieten van hun verblijf zonder beperkingen. Er is ook een speciaal ingerichte fitnessruimte en een ontspanningsruimte waar gasten kunnen genieten van massages en andere wellnessbehandelingen. De gemeenschappelijke ruimtes zijn ruim en bieden voldoende ruimte voor rolstoelen. Het hotel biedt ook begeleide tours aan naar lokale bezienswaardigheden, aangepast aan de behoeften van rolstoelgebruikers.

Reis informatie

Reizen naar Cyprus is eenvoudig. De vliegtijd vanuit Nederland bedraagt rond de 4 uur. Cyprus ligt een uur voor op Nederland. De officiële talen zijn Grieks en Turks, maar Engels wordt veel gesproken. Zorg ervoor dat uw paspoort nog minstens zes maanden geldig is na uw reisdata. Er zijn geen specifieke vaccinaties vereist, maar het is raadzaam om de laatste reisadviezen te controleren. Cyprus heeft een goed ontwikkeld openbaar vervoerssysteem en er zijn veel taxidiensten beschikbaar, waaronder aangepaste voertuigen voor rolstoelgebruikers. Daarnaast zijn er in de grote steden en toeristische gebieden voldoende voorzieningen zoals apotheken, ziekenhuizen en medische klinieken die hoogwaardige zorg kunnen bieden.

C&A Apartments op Cyprus biedt een ideale mix van comfort, toegankelijkheid en prachtige omgevingen, waardoor het een topkeuze is voor reizigers met mobiliteitsproblemen. Of u nu op zoek bent naar een rustige retraite of een actieve vakantie, deze accommodatie biedt de perfecte basis voor het verkennen van het prachtige eiland Cyprus. Boek nu uw verblijf en begin aan een onvergetelijke toegankelijke reiservaring.

Lees ook de andere blogs over accommodaties

Praktische details over de accommodatie

Wat zijn C&A Apartments?

C&A Apartments zijn gezinsvriendelijke appartementen gelegen in het rustige kustplaatsje Polis, in het noordwesten van Cyprus. De appartementen bieden comfortabele accommodatie met een focus op persoonlijke service en gastvrijheid, en zijn ontworpen om een thuis-weg-van-huis-ervaring te bieden voor zowel koppels als gezinnen. De appartementen zijn volledig uitgerust met moderne voorzieningen zoals keukens, woonruimtes, en privébalkons of terrassen.

Waar ligt het precies?

C&A Apartments bevinden zich in Polis Chrysochous, een schilderachtig en vredig dorpje op slechts enkele minuten lopen van zowel het stadscentrum als het strand. Deze ligging biedt gasten de kans om te genieten van zowel de ongerepte natuur als de traditionele Cypriotische cultuur en keuken.

Wat voor soort appartementen bieden ze aan?

C&A Apartments biedt een breed scala aan accommodatiemogelijkheden, waaronder studio’s, eenkamer- en tweekamerappartementen. Elk appartement is ruim en voorzien van moderne voorzieningen zoals een volledig uitgeruste keuken, een eethoek, een woonkamer en een privébalkon of terras, waardoor gasten zelf kunnen koken en genieten van hun eigen ruimte.

Wat zijn de in- en uitchecktijden?

Inchecken is mogelijk vanaf 14:00 uur en uitchecken dient voor 11:00 uur te gebeuren. Het complex biedt flexibele mogelijkheden voor vroeg inchecken of laat uitchecken, afhankelijk van beschikbaarheid.

Is er parkeergelegenheid?

Ja, C&A Apartments biedt gratis parkeergelegenheid voor gasten, wat handig is voor diegenen die het eiland willen verkennen met een huurauto.

Is er WiFi beschikbaar?

Ja, er is gratis WiFi beschikbaar in alle appartementen en gemeenschappelijke ruimtes, zodat gasten verbonden kunnen blijven.

Wat voor activiteiten zijn er te doen in de buurt?

Gasten kunnen genieten van een breed scala aan activiteiten in de buurt, zoals wandelen in de nabijgelegen natuurparken, fietsen door het schilderachtige landschap, watersporten, duiken, en het verkennen van het Akamas Peninsula National Park, dat beroemd is om zijn wilde schoonheid en ongerepte stranden.

SNEL NAAR

MEER Cyprus
5 dingen om te doen in het mooie Cyprus

Blader verder

10 redenen waarom je naar de Nederlandse Antillen wil

5 tips voor de mooie stad Kopenhagen

Aangepaste accommodaties in het mooie Griekenland

Wat te doen en te zien in Lissabon?

Dit zijn de 15 mooiste steden in Duitsland!

5 tips om te doen rond Playa de Las Americas

Wat te doen op Gran Canaria? Met 5 tips

Wat te zien en te doen in het prachtige Malta

Activiteiten voor je bezoek in Amsterdam

Top 10 beste tips voor het plannen van een rolstoeltoegankelijke roadtrip